top of page

Innoveren doe je
stap voor stap

We begeleiden u graag! 

Stap 1

We starten uiteraard met een vrijblijvend intake gesprek om de noden goed in kaart te brengen en de vraag te analyseren.

Alle vragen worden confidentieel behandeld.

Stap 2

Vervolgens formuleren we een advies met een vrijblijvende offerte voor testen binnen de FR&D Hall.
Waar nodig kunnen de testen verder worden ondersteund met

labo-analyses en/of sensorische testen.

Stap 3

Na akkoord worden de testen uitgevoerd door een onderzoeker van de hogeschool VIVES. Uw vraag en de contacten worden door de onderzoekers verder opgevolgd.
Na het uitvoeren van de testen en analyses worden de resultaten mondeling toegelicht en ontvangt u een eindrapport.

Activeer je kennis

Na een begeleidingstraject kan je zelf aan de slag met de opgedane kennis en de adviezen. We focussen op een praktijkgerichte aanpak met kennis die meteen inzetbaar is. Mocht je verdere noden hebben, dan kunnen we uiteraard verder in dialoog gaan of verwijzen we door indien mogelijk.  

Team FR&D Hall

We stellen op maat van uw vraag een team samen met experten uit Flanders Food en de onderzoeksgroep FOOD  van de hogeschool VIVES.

De FR&D Hall in ingebed in het 'Food Innovation Park' en is onderdeel van het eerste gebouw op de site waarbij de focus vooral ligt op 'voeding en gezondheid'.

In het gebouw kan je naast de FR&D Hall (grootkeuken en microwave pilot) ook volgende opstellingen benutten: een smaaklabo, labo’s gericht op voedingsanalyse, ruimtes gericht op het meten van o.a. lichaamssamenstelling.​

 

bottom of page